Sponsorët

PG SaldimPG Saldim partnerin tim për projektimin dhe prodhimin e kornizave mbështetëse të paneleve dhe të përfundojë bojë, bazuar në Saint Bonnet de Mure.


SolbianProdhues i paneleve diellore italiane me seli në Avigliana, Itali.


Agjent Auto


Instrumentimi dhe rregullimi i lëngjeve


AzubTrikotat e prodhimit dhe biçikletat e shtrirë, me seli në Republikën Çeke.


Kliko-QëndroniShtypi Click-Stand i bërë në SHBA nga Tom Nostrant lejon të mbështesë një biçikletë me peshë të fortë në ekuilibër.


Hambar CrèpesRestorant La Grange me pancakes Saint Bonnet de Mure, kur ndihet një ëmbëlsi e ëmbël / e ëmbël


Shoqata e Talenteve Lokale
Nxitja e mjeshtrave lokale në komunitetet e Saint Bonnet de Mure dhe rreth


KazinoSupermarket Kazino e Saint Bonnet de Mure, për blerjet e tij afër shtëpisë.


Vinyl në rimorkio e J'me Recycle sponsorët

Fotografia e mësipërme tregon kompanitë logoja e të cilave shfaqet më parë dhe lista e donatorëve:
Catherine BIESSY, Florence ARTOLLE Annick Benoit & Pfister, Assoc. Zemër të qytetit Murois Jocelyne BRISSAUD, Rosane & Antoine Ciletti, Jeannique & Thierry MARTINEZ, Marie & Laurent GILLOT, Beatrice MANGON Frederick BUSH Patricia Ribes Casella, Jerome Laffitte, Ophelia BRISSAUD, Christelle & Stephane Ciletti Beyssac Dominic Çesari Martine MAS Michele FILLETON Clement Roussillon, Jérôme Laurent Jean-François FICHET Gerard THUILLIER, Thomas LEPOUTRE Fabienne & David PLEYNET Agnes BACCONNIER Alexander Driss Marc CHALVIGNAC, Loic Robitail Thibaut DESPOULAIN Laurent KNOLL, Mbretëresha dhe Bernard Pavo, Florens LOUAT Martine BARON, GOUNELLE Denis, Jean-Marc CLAIR, WENDY, Aline MOSTACHETTI Denis BELMONT, Eric Mangeat Patricia REQUIER


Sponsorët Trip Sun