Kontakti

Mos hezitoni të na kontaktoni me postë: contact@jmerecycle.fr

J'me Recycle përbëhet nga një ekip i vogël që shoqëron aventurën biçikletë diellore Lyon-Kinë.

Nga e majta në të djathtë mund të shihni Loïc, Lucie, Christel, Laurent, Aurélie, Klement, Sylvain respektivisht anëtar, sekretar, nënkryetar, president, anëtar, arkëtar, anëtar.

Loiku gëzon biçikletën e tij të re elektrike për të shkuar në punë, ai e parkoi makinën e tij në garazh dhe gjen se kursen kohë. Biçikleta elektrike është për ngritjen e Lyon në shtëpi.

Aurélie gëzon çiklizëm në ditë me diell dhe shpesh shoqërohet nga Christel për t'u kujdesur për kuajt që janë 2 km nga shtëpia.

Sylvain po pret një mundësi për t'u kthyer në biçikletën që ai praktikoi rregullisht në kolegj. Ai do të manipulojë me avionët që kemi huazuar dhe shpresojmë për një blerje të ardhshme të avionëve për shoqatën.

E gjithë ekipi është përkrahës i projektit dhe mbështet pavarësisht nga frika që të gjithë do të veshin kohën e aventurës.

Dhe unë do të harroj Moka të paefektshëm. Mos u mashtroni nga gjuha e ngulur, pothuajse e mora me mua në Kinë.