i mirëpritur

Kjo faqe ekziston për të promovuar rimëkëmbjen e çiklizmit në të gjitha format e saj. Kjo është një pasqyrim i ligjit të shoqërimit 1901, J'me Recycle.

Për të treguar shembullin, presidenti, Laurent Souchet, është regjistruar në garën / aventurën e organizuar nga shoqata The Sun Trip dhe arriti të bashkohet Guangzhou (Kantoni) nga Lyon me saj biçikletë solare.

Testi u zhvillua në dy faza. Një prolog nga Lyon në Chamonix, në garën kolektive, nisja e 15 Qershorit në 12h në Place des Terreaux në Lyon. Pastaj një largim individual nga Chamonix Qershor 19 në 12h.

Biçikletë e tij diellore, me emrin I butë, u ndërtua duke përdorur folës të ndryshëm duke parë atë që ishte bërë në garat e mëparshme të organizuara nga The Sun Trip. Dhe jo, ky lloj i biçikletës nuk fluturon dhe nuk është ende në katalogun e markave të shpërndarjes si D ... n. Laurenti u kënaq me montimin e kabllove në mes të paneleve diellore dhe baterisë, duke bërë zgjedhje në kuvend dhe duke renditur këshillat e marra.

E mëndafshtë në sfond të pikturuar
E mëndafshtë në sfond të pikturuar
Një e mëndafshtë me katër panele
vendet e kaluara
km udhëtuar
ditë për të arritur në Guangzhou

Rruga e vlerësuar

Le blog ju tregon historinë e përgatitjes dhe do të tregojë vazhdimësinë gjatë kursit.